Facebook YouTube
 
 
 
 
Tekintse meg a Vitamintorna aktualitásait képekben.
 
Tekintse meg a tanfolyamok minőségbiztosítási összegzését.
 
Tekintse meg a Vitamintorna rövid bemutató filmjeit!
 
 
Vitamintorna - Interaktív Könyvtár
Mi is az a Vitamintorna?

Mi is az a Vitamintorna és ki a T-Vitamin? Vitamin és torna, vagy torna Vitamin, mitől lesz Vitamintorna? A kifejezés igen különlegesre sikerült, de e két szó hátterében több van, mint amit gondolhatunk róla.

A T-Vitamin egy különleges vitamin, amit szájon keresztül nem lehet bevenni, mint a C-vitamint, vagy társait. A T-Vitamin a Torna Vitamin, ami akkor használ a gyerekeknek, ha a T-Vitaminnal együtt tornáznak és megtanulják azokat a különleges, speciális tornagyakorlatokat, amelyek segítik gerincük, mozgatóapparátusuk egészséges fejlődését.

Bővebben

Vitamintorna 1. sz. képzés
Vitamintorna 2. sz. képzés

Tekintse meg Vitamintorna bemutatkozó filmjeinket
Tanusítvány minta

Mindennapos testnevelés képzés

Mindennapos testnevelésnél tanteremben és tornateremben is alkalmazható tartásjavító és egészségmegőrző gerinctorna általános iskolában. Akkreditációs szám: OKM-82 / 233 / 2012.

A mindennapos testnevelés bevezetésének megoldása sok iskolában nehézségeket okoz a tornaterem hiánya miatt. Programomat úgy dolgoztam ki hogy azoknak a pedagógusoknak is segítség legyen akiknek nincsen lehetőségük tornateremben tornáztatni a tanulókat. Ez nem lehet oka a mozgás elmaradásának, sőt a mindennapos testnevelésben kötelezően előírt tartásjavítást az osztályteremben is nagyszerűen lehet végezni.

Bővebben

Relaxálás - ÚJ AKKREDITÁLT KÉPZÉS!

Relaxáció elsajátítása mozgással, légzéssel, meditációval és izomkontroll technikával, valamint alkalmazása az általános-, középiskolai testnevelés és tantermi oktatásnál. (Általános és középiskolai pedagógusoknak ajánlott.) Akkreditációs szám: 957 / 168 / 2013

Bővebben

Mozgásterápia lóháton tanfolyam

Mozgásterápia lóháton egy olyan speciális prevenciós jellegű gyógytorna, mozgásterápia amely a tartási rendellenességek, a gerincbetegségek kialakulásának megelőzését célozza. Itt kizárólag szellemileg ép gyerekekkel dolgozunk, nem úgy, mint a MLTSZ foglalkozásain.

Bővebben

Kismama, baba-mama torna tanfolyam

A tanfolyam négy témakört ölel fel, amely a terhesség, a gyerekágy, a szülés utáni regenerációs 1 év és a csecsemő 1évig tartó életszakasznak a primer prevenciós tevékenységeit tartalmazza. A tanfolyam nem csak mozgásterápiával foglalkozik, hanem a felvilágosítást, egészségnevelést is magába foglalja, hiszen a primer prevenció lényege a megelőzés, amely az egészségügyi felvilágosítás nélkül nem lehetséges.

Bővebben

 
 
 
Top
www.bentleyyard.com www.infinite.hu www.infinitecommunication.net www.flyerz.net www.galyasz.com www.vitamintorna.hu www.alphazoo.hu www.uniopage.eu